ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις ενόψει Περιστερίου
Στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται οι προπονήσεις για τον αγώνα με το Περιστέρι (31/10, 17:00) με τον Άρη Λυκογιάννη να βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι… ετοιμοπόλεμοι.
Ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για την αναμέτρηση με το Περιστέρι.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
Με έμφαση στην τακτική, πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (31/10, στις 17:00) με το Περιστέρι Vitabiotics για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνησης τακτικής.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τέτοια στήριξη μέχρι το τέλος, με τέτοια εικόνα κανείς άλλος!
- Επίσημη η «βόμβα»: Ο Κεμ Μπιρτς στον Αρη
- Αρης: Με το στυλό στο χέρι για Λαρεντζάκη, Κώστα και Θανάση!
- Ο αρχιτέκτονας Μανώλης Κορρές σύμβουλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το Παναθηναϊκό Στάδιο
- Τζιάνι Ινφαντίνο: Υπερασπίστηκε το cooling break
