ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΟΥΝΤΙΕΪ: Εκτός «μάχης» για τον αγώνα της Ζάλγκιρις Κάουνας απέναντι στην Αναντολού Εφές
Ο Εμάνουελ Μούντιεϊ τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ για τον αποψινό (29/10, 20:30) εκτός έδρας αγώνα της Ζάλγκιρις Κάουνας απέναντι στην Αναντολού Εφές.
Δίχως την παρουσία του Εμάνουελ Μούντιεϊ θα τελεστεί ο αποψινός (29/10, 20:30) αγώνας ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ζάλγκιρις Κάουνας, στην Κωνσταντινούπολη, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ της πρωταθλήτριας Λιθουανίας ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, οι οποίες τελικά αποτέλεσαν τροχοπέδη στη συμμετοχή του απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός «μάχης» για τη Ζάλγκιρις βρίσκεται και ο Τζοφρί Λοβέρν, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και θα είναι μη διαθέσιμος έως και τα τέλη του Ιανουαρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
