ΑΡΗΣ: Με το σχήμα του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ
Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο προπονητής του Άρη
Ο Ακης Μάντζιος επέλεξε στο ΟΑΚΑ την ίδια ενδεκάδα που νίκησε 5-1 τον Παναιτωλικό, κατά το δόγμα ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Επομένως την ενδεκάδα αποτελούν οι: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Καμαρά.
Ο Κουέστα θα είναι στην εστία, ο Σούντγκρεν δεξιά, ο Γκάνεα αριστερά, και οι Φαμπιάνο Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα ο Τζέγκο με τον Εντιαγέ, μπροστά τους ο Μπερτόγλιο, δεξιά ο Ματέο Γκαρσία, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
