ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τάι Γουέμπστερ
Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει βγει στην αγορά για να βρει έναν γκαρντ, με τον Τάι Γουέμπστερ να έχει το προβάδισμα, αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Λιθουανούς.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας μπορεί να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην Euroleague, αλλά κάνει τα πάντα στο μεταγραφικό κομμάτι για να βελτιώσει το ρόστερ της. Μετά την απόκτηση του Ζόραν Ντράγκιτς, οι Λιθουανοί βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάι Γουέμπστερ, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας.
Ο 26χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, με τις φανέλες των Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης αλλά και της Γαλατασαράι. Μάλιστα, με τους Τούρκους έκανε πολύ καλή σεζόν, έχοντας 10.6 πόντους μ.ο. στο Eurocup και 10.9 στο πρωτάθλημα, τη σεζόν 2019-20.
Zalgiris Kaunas close to landing Tai Webster, per sources.
— Donatas Urbonas (@Urbodo) October 31, 2021
Ο Γουέμπστερ είχε βρεθεί στους New Zealand Breakers, αλλά έσπασε το συμβόλαιό του, αφού παρά τους 17.2 πόντους, τις 4.9 ασίστ και τα 4.8 ριμπάουντ, δε θα του επιτρεπόταν να αγωνιστεί καθώς είναι ανεμβολίαστος. Αυτό έρχεται σε κόντρα με τους κανόνες της λίγκας, με τον ίδιο να έχει βγει στην αγορά και τη Ζαλγκίρις που ψάχνει να ενισχύσει την περιφέρειά της να ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
