ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το γερμανικό... νούμερο του Μπα
Η Αϊντραχτ είναι μια ομάδα με επιθετική ποιότητα και δεν συγχωρείται απώλεια συγκέντρωσης σε καμία στιγμή
Με το θέμα Ρούμπεν Σεμέδο να παραμένει μια εκκρεμότητα άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. Εν όψει Αϊντραχτ ειδικότερα ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει και πιστεύει πως ο Ουσεϊνού Μπα, που έπαιξε ξανά μετά από περίπου ένα μήνα, θα είναι καλύτερος σε σχέση μ’ αυτό που ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό. Για την ακρίβεια ο Αφρικανός στόπερ μπήκε αρκετά… μουδιασμένος στο ματς λόγω της έλλειψης αγωνιστικών λεπτών και όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε. Προς το φινάλε του ματς ήταν σημαντικός αφού έκανε ουκ ολίγα κοψίματα.
Με την Αϊντραχτ ωστόσο την Πέμπτη πρέπει να είναι πιο προσηλωμένος και σοβαρός από το πρώτο δευτερόλεπτο και να μη χάσει τη συγκέντρωσή του σε καμία στιγμή. Η γερμανική ομάδα έχει πολλή περισσότερη επιθετική ποιότητα και θα ασκήσει πίεση. Ο Μπα, που θα πάρει αναγκαστικά τη θέση του τιμωρημένου Σισέ δίπλα στον Σωκράτη, πρέπει να σταθεί στο ύψος της περίστασης.
***Αναφορικά με το θέμα Σεμέδο δεν αποκλείεται να έρθουν σύντομα οι εκπρόσωποι του παίκτη από την Πορτογαλία για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και συμφέρουσα για όλες τις πλευρές λύση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
