ΟΦΗ: Εκτός για περίπου ένα μήνα ο Νέιρα
Ο Χουάν Νέιρα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί κάκωση και θα μείνει εκτός για περίπου 4-6 εβδομάδες.
Πλήγμα για τον ΟΦΗ, καθώς ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι στιγμής, Χουάν Νέιρα τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.
Ο 33χρονος είχε αντικαταστασθεί στο 22′ λεπτό της αναμέτρησης, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί κάκωση στο υποκνημήδιο του αριστερού του ποδιού. Έτσι αναμένεται να χάσει τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο (6/11), Βόλο(20/11) και Ιωνικό (28/11), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στις (12/12).
Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχε σε μέρος αυτού, ενώ ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν απουσίασε για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης. Θεραπεία συνέχισε ο Ουές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
