ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΙΛ 1-2 : Νίκη - ανατροπή για τους πρωταθλητές Γαλλίας

Η Σεβίλλη προηγήθηκε μεν αλλά η Λιλ γέλασε τελευταία και πήρε σπουδαία νίκη 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τον 6ο Όμιλο

Αν και βρέθηκε αρκετά νωρίς πίσω στο σκορ η Λιλ νίκησε 2-1 με ανατροπή την Σεβίλλη στο  «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τον  6ο όμιλο και σκαρφάλωσε στη 2η θέση

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά και με τη συμπλήρωση του 15λεπτου έφθασαν στο γκολ με τον Οκάμπος μετά από πάσα του Μιρ. Οι πρωταθλητές Γαλλία αντέδρασαν όμως και πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντέιβιντ μετά από αγκωνιά του Ντιλένι στον Μπαμπά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά και σε 2ο γκολ αλλά ο Μπουνού τον σταμάτησε. Όμως οι «λιλουά» πέτυχε τελικά το 2ο της γκολ στο 52’ με τον Ικονέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με έξοχο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε του ματς και με τη νίκη τους αυτή οι πρωταθλητές Γαλλίας έφθασαν τους έξι βαθμούς , έναν περισσότερο από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις και είναι πλέον τελευταίοι.

Σεβίλλη : Mπόνο, Νάβας (65’ Μοντιέλ), Κούντε, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο, Ντιλέινι (57’ Λαμέλα),Τόρες (72’ Ελ Χανταντί), Σούσο (57’ Χορνάν), Οκάμπος, Μιρ (57’ Ενεσιρί)

Λιλ: Γκρμπιτς, Τσέλικ, Ντιαλό, Φόντε, Μεντάβα, Αντρέ, Σάντσες, Ικονέ, Γουεά, Μπαμπά, Ντέιβιντ ( 86’ Ξέκα)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News