KΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πέμπτος στον τελικό των 50μ ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 50μ ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στο Καζάν.
Την πέμπτη θέση στα 50μ ύπτιο κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, όπου λαμβάνει χώρα στο Καζάν.
Νικητής αναδείχθηκε ο Ρώσος Κλίμεντ Κολέσνικοφ με ρεκόρ αγώνων 22.47, καταρρίπτοντας το δικό του 22.57, το οποίο είχε πραγματοποιήσει χθες (2/11), δεύτερος ήταν ο Ιταλός Μικέλε Λαμπέρτι με 22.65 και την τριάδα συμπλήρωσε ο Ρουμάνος Ρόμπερτ Αντρέι Γκλίντα με 22.74.
Αύριο (Πέμπτη, 4/11) θα ξεκινήσει την προσπάθειά του ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ μικτή ατομική, έχοντας την καλύτερη επίδοση (1.50.85), από όσους παίρνουν μέρος.
Μαζί με τον Ανδρέα Βαζαίο θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Σπανουδάκης (2.01.34), ο οποίος θα «πέσει» και στα 100μ ύπτιο, μαζί με τον Απόστολο Χρήστο (50.55)
Οι προκριματικοί καθημερινά είναι στις 9.00 (ώρα Ελλάδας) και οι ημιτελικοί – τελικοί στις 17.30 (ώρα Ελλάδας). Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή (7/11), με τους αγώνες να μεταδίδονται από το ERTSPORTS στην πλατφόρμα ERTFLIX.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
