ΠΑΟΚ: Νέο κρούσμα κορωνοϊού

Ο Δικέφαλος του βορρά γνωστοποίησε την ύπαρξη θετικού τεστ ποδοσφαιριστή, χωρίς και πάλι να τον κατονομάσει.

O ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (3/11) ολοκλήρωσε την προετομασία του στη Νέα Μεσημβρία, με την είδηση να έρχεται λίγο αργότερα, με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ κορωνοϊού που έγιναν στους ποδοσφαιριστές, στα οποία ένα ήταν θετικό. Οι «ασπρόμαυροι», όπωςκαι στο παρελθόν, έτσι και τώρα, δεν κατονόμασαν τον ποδοσφαιριστή που είχε θετικός.

Όσον αφορά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τις ενοχλήσεις που είχε στην προπόνηση της Τρίτης (2/11) έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Πέραν του Ντόουγκλας και του θετικού στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ κορωνοϊού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News