ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ BC: Επιστροφή Λάζιτς, νοκ άουτ ο Ιβάνοβιτς με Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε πως ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Μπράνκο Λάζιτς, θα είναι κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (4/11 στις 19:00), ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 4/11 στις 19:00) ενόψει της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να ξεκαθαρίζει πως θα έχει στη διάθεσή του τον Μπράνκο Λάζιτς. Ο αρχηγός των Σέρβων έλειπε λόγο οικογενειακού προβλήματος στο παιχνίδι με την Αρμάνι και επιστρέφει απέναντι στους πράσινους. Ωστόσο οι Γουάιτ και Ιβάνοβιτς θα λείψουν από τον Ερυθρό.

«Ο Λάζιτς δεν ήταν μαζί μας από την αναμέτρηση με την Αρμάνι, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος. Ο Ιβάνοβιτς θα έχει μία επανεξέταση την Τετάρτη (3/11) και θα δούμε πως θα πάει. Αλλά, δεν θα είναι μαζί μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα και στα επόμενα. Ο Γουάιτ ελπίζουμε να επιστρέψει γύρω στις 20 Νοεμβρίου. Εκτός από κάποιους άλλους μικροτραυματισμούς οι υπόλοιποι παίκτες είναι εντάξει»

Ο Παναθηναϊκός, έχει και αυτός τα δικό του πρόβλημα, αφού ο Νέντοβιτς έχει τεθεί ήδη εκτός, με τους Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ όμως να επιστρέφουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News