ΜΙΛΑΝ - ΠΟΡΤΟ 1-1: Έσπασαν το... ρόδι οι Ιταλοί! (Highlights)

Πρώτος βαθμός για τους «ροσονέρι» στον όμιλό τους στο Champions League, οι οποίοι τη γλίτωσαν… φθηνά από τους Πορτογάλους…

Ναι μεν η Μίλαν προερχόταν από μία μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 απέναντι στη Ρόμα, αλλά απέναντι στην Πόρτο δεν κατάφερε να έχει την ίδια καλή απόδοση. Βέβαια οι «ροσονέρι» μπόρεσαν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλό τους στο Champions League!

Ισόπαλη η Μίλαν με 1-1 απέναντι στην Πόρτο, εντός έδρας, με τους Πορτογάλους στο πρώτο ημίχρονο να είναι καλύτεροι και να έχουν ευκαιρίες για περισσότερα από ένα γκολ.

Μόλις στο 6′ η Πόρτο μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, με το γκολ του Ντίαζ! Στη συνέχεια η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Ντιόγκο Κόστα είχε σωστές τοποθετήσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Από εκεί και πέρα όμως η Πόρτο άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και για αρκετή ώρα έκλεισε τη Μίλαν στα καρέ της.

Με τον Ταταρουσάνου όμως να δείχνει την κλάση του και να κρατάει την Πόρτο μακριά από το δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και ανάγκασαν την Πόρτο στο αυτογκόλ στο 61′ με τον Ζαϊντού. Στη συνέχεια μπήκε και ο Ζλάταν στο γήπεδο, σκόραρε ο Σουηδός φορ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Η Πόρτο στη συνέχεια μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό και έφυγε με το 1-1 από το Μιλάνο.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Ερνάντεζ, Ρομανιόλι, Τομόρι, Καλάμπρια (46′ Καλούλου), Μπενασέρ, Τονάλι (68′ Κεσί), Λεαό (85′ Μαλντίνι), Ντίαζ (68′ Κρούνιτς), Σαελεμάεκερς, Ζιρού (76′ Ιμπραΐμοβιτς).

Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Οτάβιο (86′ Μαρτίνεζ), Γκρούγιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα (69′ Βιτίνια), Ντίαζ (79′ Κόστα), Εβανίλσον (79′ Κονσεϊσάο), Ταρέμι (85′ Πέπε).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News