ΜΑΪΚΛ ΟΟΥΕΝ: «Όποια ομάδα πηγαίνει στο "Άνφιλντ", καλή τύχη!»

Ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ έχρισε τους Reds φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και αναφέρθηκε στη διαφορά της Premier League από τα υπόλοιπα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

H Λίβερπουλ… εξουδετέρωσε και την Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας με 2-0 στο «Άνφιλντ», για τη φάση των ομίλων του Champions League, έκανε το 4/4 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μάικλ Όουεν δήλωσε ότι οι μόνοι σύλλογοι που μπορούν να σταματήσουν τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι – η οποία νίκησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον τελικό της περασμένης σεζόν. «Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη Λίβερπουλ είναι πιθανώς η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι», ανέφερε ο Όουεν στο BT Sport. «Ο παράγοντας Άνφιλντ δεν βγαίνει από το μυαλό μου. Όποιος πάει στο Άνφιλντ στο δεύτερο γύρο, καλή τύχη! Η Λίβερπουλ κοντεύει να είναι αήττητη στο γήπεδό της. Θα πρέπει να πούμε ότι η Λίβερπουλ είναι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League».

 

 “The Premier League is so far ahead at the moment… and getting stronger!”

Are Liverpool favourites to win the Champions League? ?@themichaelowen thinks so… ?#UCLTONIGHT pic.twitter.com/B1NyHBUgvj

— Football on BT Sport (@btsportfootball) November 3, 2021

 

Για το επίπεδο του αγγλικού πρωταθλήματος:  

«Πιστεύω ότι η Premier League είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα και συνεχώς δυναμώνει. Νομίζω ούτως ή άλλως ήμασταν μπροστά εδώ και κάποια χρόνια.

Τώρα ξαφνικά πήραμε τους δύο καλύτερους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πάει σε ένα πιο αδύναμο πρωτάθλημα, έτσι το ισπανικό πρωτάθλημα αποδυναμώνεται κι άλλο και δεν μπορώ ποτέ να πάρω το γαλλικό πρωτάθλημα τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Παράλληλα παίρνουμε και τους καλύτερους προπονητές», κατέληξε ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 2001. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News