ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

«Είδε τη φάση ο διαιτητής γιατί έδωσε κίτρινη κάρτα, απαράδεκτο που δεν έδωσε κόκκινη»…

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άιντραχτ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του. Στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, αλλά και στη φάση που δε δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον OTE:

«Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, αλλά δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν καταφέραμε για μία ακόμη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το δείχνουν και τα νούμερα του αγώνα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα γιατί πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Από τη στιγμή που δόθηκε η κίτρινη κάρτα πάει να πει πως ο διαιτητής είδε το χτύπημα. Οπότε είναι απαράδεκτο λοιπόν που δε βγήκε η κόκκινη. Λυπούμαστε που δε βγήκε εκεί η κόκκινη κάρτα, όπως και δεν ελέγχθηκε το δεύτερο γκολ της Άιντραχτ. Λυπούμαστε για αυτές τις δύο φάσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και συνεχίζουμε».

Αναφορικά με τη συνέχεια του ομίλου και αν χάθηκε η πρώτη θέση, απάντησε: «Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς, αλλά από άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα ματς του ομίλου για την πρώτη θέση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News