ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: «Πολίτης» μέχρι το 2025 ο Ζακ Στέφεν

Ο 26χρονος Αμερικανός κίπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σίτι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Ο Ζακ Στέφεν έβαλε το βράδυ της Πέμπτης την υπογράφει σε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο θα τον κρατήσει στο Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 26χρονος Αμερικανός τερματοφύλακας έχει αποτελέσει ένα εξαιρετικό μπακ απ του Έντερσον τα τελευταία χρόνια και βελτιώνεται διαρκώς, με τους «πολίτες» να δείχνουν με την συγκεκριμένη κίνησή τους πως αναγνωρίζουν την αξία του, την βελτίωση του, αλλά και πως είναι εκείνος που θέλουν να έχουν ως κάλυψη για τον βασικό Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Φέτος, ο Στέφεν έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές μέχρι στιγμής (2 League Cup, 1 Community Shield και 1 Premier League) και έχει κρατήσει δύο φορές ανέπαφη την εστία του. Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από το League Cup ίσως περιορίσει λίγο παραπάνω τις συμμετοχές για την υπόποιλη χρονιά.

Υπενθυμίζουμε πως αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ έχοντας φτάσει τις 24 συμμετοχές.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι μια φανταστική στιγμή για μένα – εγώ είμαι τόσο χαρούμενος που επέκτεινα την συνεργασία μου με την Μάντσεστερ Σίτι…Θέλω να συνεχίσω να συναγωνίζομαι τον Έντερσον και να τον ωθώ να βελτιώνεται κάθε μέρα και να αρπάξω τις ευκαιρίες μου όταν αυτές προκύψουν».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News