ΝΑΠΟΛΙ: Τιμά τον Μαραντόνα με συλλεκτική φανέλα (pic)

Με έναν συγκινητικό τρόπο θα τιμήσει η Νάπολι τον «Ντιεγκίτο» της έναν χρόνο μετά τον χαμό του, δημιουργώντας μία φανέλα με το πρόσωπό του, την οποία οι παίκτες θα φοράνε στις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου

Σε λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 25 Νοεμβρίου, θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος «βύθισε» στην θλίψη τον ποδοσφαιρικό κόσμο κι όχι μόνο.

Μία από τις ομάδες που «πληγώθηκε» προσωπικά από τον χαμό του Ντιεγκίτο είναι η Νάπολι, στην οποία αγώνιζονταν κάποτε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, μετονόμασε το «Σαο Πάολο» σε «Ντιεγκο Αρμάντο Μαραντόνα» προς τιμήν του, όμως δεν σταματά εκεί. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε μία ακόμη κίνηση του για να τιμήσει την μνήμη του.

Οι παίκτες του Σπαλέτι θα φορέσουν μία συλλεκτική εμφάνιση με το πρόσωπο του Μαραντόνα στους αγώνες του Νοεμβρίου. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τα ματς Νάπολι – Βερόνα, Ίντερ – Νάπολι και Νάπολι – Λάτσιο, με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων εμφανίσεων, να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News