ΑΡΗΣ: Η αποστολή για το παιχνίδι στον Βόλο

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, καθώς οι απουσίες δεν επηρεάζουν το βασικό σχήμα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ταξίδι στον Βόλο, καθώς οι απουσίες δεν επηρεάζουν τη βασική ενδεκάδα. Ουσιαστικά η μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του Δημήτρη Μάνου, που συνήθως χρησιμοποιείται από τον πάγκο. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιαμπάνης, που είχε μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά και ο Μπεναλουάν που είναι εκτός ρότέισον μετά το πειθαρχικό κρούσμα. 

Η αποστολή του Άρη είναι η ακόλουθη:

Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς. Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χάιροβιτς, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης. 

Διπλό στον Βόλο η Κ19

H K19 του Άρη νίκησε 1-0 στον Βόλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Σγουρός στο 60ο λεπτό του αγώνα.

Η σύνθεση του Άρη: Τρίγκατζης, Μαρμαρίδης, Γιαννακού, Μεταξάς (58’ Ζέρβας), Τσιάτσιος, Σαλιάρης, Τσέρα (75’ Βασιλείου), Σγουρός Ρ. (88’ Καραμανλής), Τζίμας ( 45’ Πάγιος), Τσιπούρας (88’ Σγουρός Η.), Παναγίδης.

Ισόπαλη η Κ17 στην Ξάνθη

Η Κ17 του Άρη αναδείχτηκε ισόπαλη στην Ξάνθη με σκορ 2-2. Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι Αμπεριάδης και Σταυρόπουλος. 

Η σύνθεση του Άρη: Γεωργιάδης, Τανούλης, Τσομπανίδης, Σεβαστίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσαλίκογλου (Καρυπίδης 82), Αλμύρας, Σταυρόπουλος, Ζλάτκος (Κράνιας 65), Αμπεριάδης, Κοντονικολάου.

Ήττα για την Κ15 από τον Ατρόμητο

Η Κ15 του Άρη ηττήθηκε στην Αθήνα με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας, με 6 βαθμούς μετά από 6 αγώνες.

Η σύνθεση του Άρη: Καλτσάς, Αθανασιάδης, Μαυρίδης, Ν. Παπαδόπουλος (60’ Παράσχος), Σεβαστίδης, Πρωτόγερος (60’ Μπαρουτούδης), Δάσκος, Μαυρίδης Φ. (40’ Καρυπίδης), Καραμανλής (73’ Βεριντιάνο), Χαρούπας, Βέργας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News