OΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0: Ο Ντουρμισάι πήρε τα «δώρα» και βύθισε τους Περιστεριώτες (highlights)

Ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο Γεντί Κουλέ με 2-0 επί του απογοητευτικού Ατρομήτου, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να παίρνει τα δώρα που του έκαναν οι αμυντικοί της ομάδας του Περιστερίου και με δύο προσωπικά τέρματα να υπογράφει το τρίποντο.

Ο Ατρόμητος ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι απογοητευτικός και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-0, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να εκμεταλλεύεται τα λάθη των παικτών του Γιώργου Παράσχου και με δύο προσωπικά τέρματα στο 7′ και στο 10′ να δίνει μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Λάθη επί λαθών

Με λάθος ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ατρόμητος, αφού οι αμυντικοί του ουσιαστικά χάρισαν το γκολ στον ΟΦΗ μόλις στο 7′. Από μια κόντρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής η μπάλα έφτασε στον Χατζηισαϊα που έδειξε να ελέγχει τη φάση. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου βγήκε πολύ έξω από την περιοχή του με τους δύο ποδοσφαιριστές να μπερδεύονται και να δίνουν τη μπάλα στον Ντουρμισάι. Ο επιθετικός του ΟΦΗ πλάσαρε σε κενή εστία εκτός περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  

Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, ήρθε το 2-0 για την Κρητική ομάδα. Ο ΟΦΗ γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Ατρομήτου, με το γύρισμα να βρίσκει τον Φιορίν Ντουρμισάι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός προσπάθησε να περάσει μια πάσα, όμως αυτή κόπηκε από τους αμυντικούς, με την μπάλα να του στρώνεται και τον 24χρονο να πλασάρει ιδανικά τον Πίριτς για το 2-0 στο 10′.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και ανέβασε μέτρα στο γήπεδο. Επιθετικά η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δημιουργούσε και έφτανε με ευκολία στα καρέ του Επασί, με τον Κουλούρη να χάνει μεγάλη φάση στ 23′ για να μειώσει. Από την άλλη όμως ο ΟΦΗ έβρισκε ανοιχτό χώρο και είχε μάλιστα τις ευκαιρίες να σκοράρει και τρίτο τέρμα, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Φαν Ντούινεν δεν κατάφερε σε δύο χρόνους να κερδίσει τον Πίριτς. 

Προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα

Ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να περνά στη θέση του Καστελάνο. Η είσοδος του 29χρονου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του Περιστερίου, που δημιουργούσε τις προϋποθέσεις, όμως δεν έβρισκε το γκολ. Από την άλλη ο ΟΦΗ συνέχισε στο ίδιο πλάνο και απειλούσε συχνά πυκνά την εστία του Πίριτς, αφού αμυντικά ο Ατρόμητος με την τριάδα είχε πολλά κενά. Έτσι σε παραπάνω από μία περιπτώσεις η ομάδα του Νιόπλια είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, όμως δεν τα κατάφερε. Το τελικό 2-0 βρήκε μεγάλο νικητή τον ΟΦΗ που εκτοξέυθηκε στον βαθμολογικό πίνακα στην 6η θέση και τον Ατρόμητο να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι όντας στην τελευταία θέση της Super League Interwetten χωρίς νίκη.

Eνδεκάδες:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Γκαγιέγκος, Μεγιάδο, Τοράλ, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούινεν

Ατρόμητος: Πίριτς, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Χατζηισαϊας, Μουνίθ, Σάλομον, Βασιλαντωνόπουλος, Καστελάνο, Χαρίσης, Μπεντινέλι, Κουλούρης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News