ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην αποστολή ο Ρέαμπτσιουκ για Ιωνικό

Ο Μολδαβός συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, όπως και ο Μάρκοβιτς…

Λίγα 24ωρα μετά από τον αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή στις 19:30, υποδέχονται τους νεοφώτιστους για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς, στο Ρέντη, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία της.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στα πλάνα του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, στην αποστολή μπήκε και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ το πόδι του οποίου είχε πρηστεί μετά την κλωτσιά που δέχτηκε από τον Μπαρκόκ στο ματς με την Άιντραχτ.

Μοναδική απουσία για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού. Παράλληλα, να σημειωθεί πως στην αποστολή μπήκε και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με τους Γερμανούς, αλλά και ο Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News