ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τσάβι έχεις πολύ δουλειά!»

Η εποχή Τσάβι, η πληγωμένη Μπαρτσελόνα και η… διπρόσωπη πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εποχή Τσάβι ξεκινάει στην Μπαρτσελόνα αλλά η.. αύρα του δεν ήταν αρκετή και οι «μπλαουγκράνα» ενώ βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Θέλτα, τελικά δέχτηκαν 3 γκολ και έμειναν στο 3-3, αφήνοντας πολύτιμους βαθμούς στο Βίγκο. Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης ναι μεν πήρε τη νίκη με 2-1 αλλά δεν έπεισε, παρουσιάζοντας και πάλι δύο «πρόσωπα». Ωστόσο, η διαφορά της με τους «μερένγκες» στο βαθμολογικό πίνακα, έφτασε τους 10 βαθμούς. 

MUNDO DEPORTIVO:

Ο Τσάβι έχει δουλειά

Είναι ήδη στο «σπίτι», ο νέος προπονητής αναλαμβάνει μία πληγωμένη ομάδα, που ενώ προηγήθηκε με 3-0 εκτός έδρας στο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε. 

SPORT

Καλώς όρισες, έχεις πολύ δουλειά! 

Ο Τσάβι προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη με την οικογένειά του και το επιτελείο του για την έναρξη της δικής του εποχής ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Εχθές βρέθηκε στο Στάδιο «Γιόχαν Κρόιφ» και έδωσε το «παρών» στη νίκη της Μπαρτσελόνα Β’ (4-0 επί της Σεβίλλης) 

 

 

ΜΑRCA

Η Ρεάλ Μαδρίτης στους δέκα βαθμούς από την Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» 

Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν της Ράγιο Βαγιεκάνο με έναν εκπληκτικό Κρος αλλά υπέφεραν στο τέλος μετά το γκολ του Ραδαμέλ Φαλκάο 

ΑS

Ένας ηγέτης (πρωτοπόρος) με δύο πρόσωπα 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News