ΑΡΗΣ: Ψάχνει αντίδραση στο Πανθεσσαλικό

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίζοντας όμως και τις δυσκολίες του αγώνα στον Βόλο

Ο Άρης άφησε πίσω του το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ξέρει καλά πως πρέπει να πάρει βαθμούς σήμερα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο για να μην μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το πρόγραμμα έφερε δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, ωστόσο η ψυχολογία παραμένει ψηλά παρά την ήττα από την ΑΕΚ και πηγάζει από την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να αλλάξει το βασικό σχήμα, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και από την απόδοση και από προσπάθεια των παικτών του. Ουσιαστικά γίνεται συζήτηση μόνο για μία αλλαγή στην ενδεκάδα, να μπει δηλαδή ο Λούκας Σάσα στην θέση του Τζέιμς Τζέγκο, αλλά αυτό θα φανεί λίγο πριν από τη σέντρα. Βέβαια ο προπονητής του Άρη θεωρεί ότι υπάρχει σημαντικός βαθμός δυσκολίας κόντρα σε μία ομάδα που έκανε εξαιρετική αρχή, τόνισε στους παίκτες του τι πρέπει να προσέξουν και πρσδοκά ότι το πλάνο που έχει ετοιμάσει θα αποδώσει καρπούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάσα ή Τζέγκο, Εντιαγέ, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Καμαρά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντένις, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Σάκιτς, Ματίγια, Χάιροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News