ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στον πάγκο ο Χατζηγιοβάνης
Ο Σέρβος προπονητής προτίμησε τους Βιτάλ και Παλάσιος για τα άκρα της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού.
Μία αλλαγή που προκάλεσε και αίσθηση, επιφύλαξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος προπονητής άφησε στον πάγκο τον Χατζηγιοβάνη, προτιμώντας να αρχίσει στα άκρα της μεσαίας γραμμής τους Βιτάλ και Παλάσιος, στο σύστημα 4-4-2.
Κατά τ’ άλλα, οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς είναι οι αναμενόμενες.
Ο Μπρινιόλιο θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καρλίτος και Ιωαννίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
