WTA FINALS: Το κουίζ των διοργανωτών με τη Μαρία Σάκκαρη
Το logo που σχεδίασαν οι διοργανωτές του WTA Finals για τη Μαρία Σάκκαρη και η απάντηση του Τομ Χιλ που αναγνώρισε την παίκτριά του!
H Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται εδώ και μέρες στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, για να συμμετάσχει στα WTA Finals, με τους διοργανωτές να βάζουν έναν… γρίφο στα social media. Όπως με όλες τις τενίστριες, έτσι και με τη Μαρία σχεδιάστηκε ένα ειδικό logo, με την ερώτηση «ποια είναι η παίκτρια;» καλώντας τον κόσμο να την αναγνωρίσει.
Ο προπονητής της Τομ Χιλ ήταν από τους πρώτους που απάντησε «νομίζω πως την ξέρω τη συγκεκριμένη» χαριτολογώντας.
Το συγκεκριμένο «παιχνίδι» έγινε και με τις 8 τενίστριες, με το τουρνουά να ξεκινάει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ άπαντες αναμένουν την κλήρωση των δύο ομίλων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
