PREMIER LEAGUE: Εξέδρες ορθίων για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι από 1η Ιανουαρίου
Έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν τα παιχνίδια των ομάδων τους θα έχουν οι οπαδοί των Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι από την 1η Ιανουαρίου, αφού πήραν την άδεια για να φιλοξενήσουν εξέδρες ορθίων στα γήπεδά τους.
Τέσσερις ομάδες της Premier League πήραν την άδεια για να έχουν ορθίους στα γήπεδά τους από την 1η Ιανουαρίου. Εν προκειμένω Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ θα μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τις εξέδρες των ορθίων.
Οι έδρες των συγκεκριμένων ομάδων κρίθηκαν ασφαλείς ώστε να φιλοξενήσουν χώρο με κάγκελα, μετά από ελέγχους που έγιναν και έδειξαν πως δεν υφίσταται κάποιο ρίσκο, με τους οπαδούς να έχουν πλέον διαφορετικούς τρόπους ώστε να απολαμβάνουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως είπε και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.
Μαζί με τις τέσσερις ομάδες που αναφέρθηκαν, η Κάρντιφ ακολουθεί και θέλει να γίνει η 5η που θα ανοίξει εξέδρες ορθίων για τους οπαδούς της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
