STOIXIMAN BASKET LEAGUE: MVP της 6ης αγωνιστικής ο Τζέιμς Κέλι του Άρη
Με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ ο Τζέιμς Κέλι οδήγησε στη νίκη την ομάδα του Άρη στην έδρα του Προμηθέα και τα πεπραγμένα του αυτά του έδωσαν τον τίτλο του MVP της 6ης αγωνιστικής.
Ο Άρης ήταν καταιγιστικός στην έδρα του Προμηθέα το βράδυ του Σαββάτου (6/11) πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 82-62. Ο νεοφερμένος Τζέιμς Κέλι ήταν ο καθοριστικότερος παράγοντας της επικράτησης και αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Ο 28χρονος φόργουορντ σκόραρε 18 πόντους με 7/13 2π, 1/3 3π, 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 34:03 που βρέθηκε στο παρκέ, παίρνοντας από το… χεράκι τους συμπαίκτες του για τη νίκη των «κιτρινόμαυρων».
Αυτή είναι η 2η φορά που ο τίτλος του MVP της αγωνιστικής καταλήγει σε κάποιον παίκτη του Άρη, αφού μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την 1η αγωνιστική, ο Ολιβιέ Χάνλαν μοιράστηκε το αντίστοιχο βραβείο με τους Βεζένκοφ και Δίπλαρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
