ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η Gazzetta Dello Sport κάνει λόγο για Μίλαν και Αλεξανδρόπουλο

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι «ροσονέρι» θέλουν τον 20χρονο αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού για αντικαταστάτη του Φρανκ Κεσί.

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, έχει ξεπεράσει το όριο της απλής φημολογίας. Μέχρι και τα πιο έγκυρα ιταλικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», αναφέρονται στην υπόθεση.

Το μεγαλύτερο έντυπο της Ιταλίας έγραψε στο σημερινό (8/11) ρεπορτάζ του ότι η Μίλαν δεν τσεκάρει απλά τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά τον εξετάζει ως πιθανό αντικαταστάτη του Φρανκ Κεσί. Ο Ιβοριανός χαφ είναι βασικός στην ενδεκάδα του προπονητή, Στέφανο Πίολι και έχει παίξει φέτος σε 9 παιχνίδια στη Serie A και 3 στο Champions League.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Κεσί με τη Μίλαν λήγει τον Ιούνιο του 2022 και στην πρώτη επαφή του με τον τεχνικό διευθυντή των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι, η διαφορά ήταν μεγάλη. Για αυτό και το τμήμα σκάουτινγκ έχει παραδώσει μία λίστα με παίκτες, με το όνομα του Αλεξανδρόπουλου σε περίοπτη θέση.

Ήδη, η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του 22χρονου μεσοαμυντικού της Μαρσέιγ, Μπουμπακάρ Καμαρά, ενώ ασχολείται και με άλλους παίκτες. Τον Αλεξανδρόπουλο έχει τσεκάρει απ’ ευθείας ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Μίλαν, Τζέφρι Μονκαντά. Ωστόσο, ο Ιταλός δεν έχει μιλήσει ούτε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ούτε με την πλευρά του 20χρονου αμυντικού χαφ.

Ο Αλεξανδρόπουλος δεσμεύεται με το Τριφύλλι μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δεν έχει ρήτρα. Όπερ και σημαίνει πως η «πράσινη» ΠΑΕ μπορεί να τον κοστολογήσει όσο κρίνει αυτή. Πρόθεση πώλησης του διεθνούς μέσου δεν υπάρχει, αλλά σαφώς εάν η Μίλαν εμφανιστεί στο προσκήνιο, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News