MΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων από τον Κολωνό
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις – Οργάνωναν τις επιθέσεις τους μέσω Facebook στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού
Μια από τις πιο σκληρές συμμορίες ανηλίκων της Αθήνας με το όνομα «Kolonos Hooligans family» ευθύνεται -σύμφωνα με την Αστυνομία- για την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου μαθητή στις 25 Οκτωβρίου στο 1ο ΕΠΑΛ του κέντρου.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τρεις ανήλικοι, ένας 15χρονος Ρουμάνος, ο 17χρονος Αλβανός και ένας 16χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας ανηλίκων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
