EKO RACING DIRT GAMES: Δικαίωση Ζυμαρίδη από το ΑΣΕΑΔ
Απόφαση-κόλαφος κατά της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, επικυρώνονται τα αποτελέσματα του αγώνα των EKO Racing Dirt Games στο Σπαθοβούνι τον Ιούνιο του 2019!
«Μετά από σχεδόν δυο χρόνια αναμονής και ξεπερνώντας την κωμικοτραγική προσπάθεια συγκάλυψης και παραποίησης των ευρημάτων της υπόθεσης, έφτασε επιτέλους η ώρα της δικαίωσης από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Στο τέλος πάντα η αλήθεια θα έρχεται στο φως!».
Με αυτό το σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο τρεις φορές πρωταθλητής των EKO racing Dirt Games, Γιώργος Ζυμαρίδης, υποδέχθηκε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αναφορικά με την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της ΟΜΑΕ και του Γιάννη Χεκιμιάν.

Η προσφυγή αφορούσε στην από τις 14 Απριλίου 2021 απόφαση της Εθνικής Ελλανόδικου Επιτροπής Εφέσεων, σύμφωνα με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του Γιάννη Χεκιμιάν επί της απόφασης των αγωνοδικών του αγώνα της 23ης Ιουνίου του 2019 στο Σπαθοβούνι.
Στον εν λόγω αγώνα ο Γιώργος Ζυμαρίδης είχε καταθέσει ένσταση «λόγω αντικανονικής και παράνομης συμμετοχής» του Γιάννη Χεκιμιάν.
Με την υπ’ αριθμόν 39/15-6-2021 απόφασή του, λοιπόν, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, δέχεται την προσφυγή του Γιώργου Ζυμαρίδη κατά της ΟΜΑΕ και του Γιάννη Χεκιμιάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
