ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-12: Επιβλητική νίκη στο Βελιγράδι για τους ομίλους του LEN Champions League (highlights)

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του LEN Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να περνάνε από το Βελιγράδι και την έδρα της Νόβι Μπέογκραντ με 9-12, κάνοντας το 2/2 στους ομίλους.

Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του LEN Champions League, καθώς μετά  την επικράτηση στην πρεμιέρα απέναντι στην Διναμό Τιφλίδας με 20-9, πήρε ένα ακόμα τρίποντο κερδίζοντας αυτή τη φορά την Νόβι Μπέογκραντ με 12-9.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και βρέθηκαν να προηγούνται στο τέλος του πρώτου 8λέπτου με 4-2. Στο δεύτερο τα πράγματα ξεκίνησαν καλά όμως η επιθετική δυστοκία στα τελευταία λεπτά έφερε τους Σέρβους, να μειώνουν στο γκολ, κλείνοντας το ημίχρονο με 5-6.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το καλύτερο για τους Πειραιώτες, καθώς με μεγάλο όπλο την άμυνα, μιας και δεν δέχθηκαν κανένα γκολ, πήραν ένα καλό προβάδισμα για να μπουν στην τελευταία περίοδο και αφού μπροστά σκόραραν 4 φορές, έκλεισαν το 8λεπτο με 5-10.

Θρίλερ πήγε να γίνει ο αγώνας στο τέλος καθώς με 3 σερί τέρματα οι Σέρβοι μείωσαν στο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» όμως με ένα δικό τους 2-0 κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη, με το τελικό 12-9, κάνοντας το 2 στα 2 στους ομίλους.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 0-4, 4-2

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News