ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: Ντάνι Όλμο και Μπραχίμ Ντίαθ μιλούν για το ματς με την Ελλάδα

Οι δύο πάικτες της «ρόχα» μίλησαν για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν κόντρα στην Ελλάδα (11/11) και την Σουηδία (14/11), τονίζοντας πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο είναι ένας δυνατός αντίπαλος

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζεται για τους αγώνες με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11) για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς θέλει την νίκη πάση θυσία και τα παίζει όλα για όλγα, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Ενόψει του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Ντάνι Όλμο και ο Μπραχίμ Ντίαθ, αναφέρθηκαν στις προσεχείς κρίσιμες αναμετρήσεις της Ισπανίας. Ο 25χρονος μέσος αρχικά, μίλησε στην «El Mundo Deportivo» και τόνισε πως η ομάδα του Ενρίκε έχει το μυαλό της στο ματς με την Ελλάδα, καθώς είναι μία αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

«Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και το πρώτο εξ αυτών είναι με αντίπαλο την Ελλάδα. Όλη μας η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη σε αυτό. Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη, οι παίκτες προσηλωμένοι στον στόχο, προπονούμαστε καλά και με κίνητρο για να νικήσουμε» είπε ο Ντάνι Όλμο και συνέχισε «Θα ήταν λάθος μας να αγνοήσουμε την Ελλάδα και να σκεφτόμαστε μόνο τη Σουηδία. Μπορεί όσοι είναι εκτός ομάδας να έχουν αυτό στο μυαλό τους, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Πρώτα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ελλάδα. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, ότι είμαστε σε καλή στιγμή και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι». 

Από την άλλη, π Μπραχίμ Ντίαθ, μίλησε στην «AS» και δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν… υφίσταται Παγκόσμιο Κύπελλοχωρίς την Ισπανία. «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Ισπανία. Πρέπει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας, που πρέπει να κερδίσουμε. Εστιάζουμε στην Πέμπτη και μετά σε αυτό της Κυριακής, πρέπει να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλουμε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και υπάρχουν δύο τελικοί, ο πιο κοντινός είναι την Πέμπτη. Πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε, όπως έκανε πάντα η Ισπανία με το ταλέντο που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα

Κάθε παιδί ονειρεύεται να είναι στην εθνική ομάδα και με την κλήση του Λουίς Ενρίκε έγινε πραγματικότητα. Υπάρχει μια πολύ ενωμένη ομάδα και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω το κομμάτι μου στην επίθεση και στην άμυνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News