ΕΠΟ: Το απόλυτο χάος και χρέος 800.000 ευρώ για τα γραφεία της

Μπάχαλο με το οργανόγραμμα, τι συμβαίνει με το καταστατικό και το τεράστιο χρέος που «τρέχει» προς το ΤΑΙΠΕΔ εξ αιτίας του ενοικίου των γραφείων της Ομοσπονδίας.

Μία ημέρα μετά τα εξώδικα που έπεσαν βροχή στην Ομοσπονδία για τα οργανόγραμμα του εκτελεστικού διευθυντή, Ιάκωβου Φιλιππούση, χωρίς να ξέρει καν τι συμβαίνει ο αναπληρωτής και εκτελών χρέη προέδρου, Παναγιώτης Δημητρίου, οι καταστάσεις θυμίζουν θέατρο του παραλόγου.

Ο  πρώτος υποτίθεται ότι λειτούργησε σύμφωνα με το νέο καταστατικό, το οποίο, όμως, ακόμα είναι υπό έγκριση από πλευράς της UEFA και κατά συνέπειτα λειτουργεί το παλαιό. Στην ΕΠΟ λένε άλλα και οεκπρόσωπος της Λίγκας στην Εκτελεστική Επιτροπή και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Λίγκα Τάκης Αγραφιώτης έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, όμως κανείς δεν ήξερε να απαντήσει τι ισχύει. Και όταν ο τελευταίος πρότεινε να γνωμοδοτήσει καθηγητής πανεπιστημίου νομικής για το θέμα, στην Ε.Ε. της ΕΠΟ είπαν όχι. Αποφάσισαν να γνωμοδοτήσει ο νομική της υπηρεσία, την οποία φυσικά είχαν διατάξει οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης να γνωμοδοτήσει υπέρ της απόφασης της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, που καταστρατηγούσε το κατάστικτό ης Ομοσπονδίας όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο. Για τους τρεις προαναφερθέντες και τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ είχε  εκφράσει έντονες ενστάσεις και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης. Και όλα αυτά φυσικά με φόντο την απόφαση του Ιάκωβου Φιλιππούση να καταργήσει την ανεξάρτητη Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

800 χιλιάδες χρέος της ΕΠΟ για τα Γραφεία της

Η ΕΠΟ είναι έκθετη για το θέμα των γραφείων της που ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ. Η σύμβαση έληξε το 2019 και δεν έχει ανανεωθεί. Σύμφωνα με τα ισχύοντα για κάθε μέρα παραμονής της στα γραφεία μετά τη λήξη της σύμβασης η  Ομοσπονδία πρέπει να πληρώνει 1000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χρέος προς το ΤΑΪΠΕΔ έχει ανέβει στις 800.000 ευρώ. Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου δηλώνει ανίδεος για το θέμα και ζήτησε χθες από τους συνεργάτες του να βρεθεί λύση. Η διοίκηση Γραμμένου που ολιγώρησε και δεν βρήκε λύση για το θέμα κινδυνεύει να συρθεί στα δικαστήρια για απιστία και η ΕΠΟ κινδυνεύει με έξωση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News