ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής ή σκάουτ» (vid)

Καλεσμένος σε γαλλική εκπομπή ήταν ο μαέστρος των «ερυθρολεύκων», ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Λιμάνι, ακόμη και σε διαφορετικό πόστο για χάρη των Πειραιωτών

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας ποδοσφαιριστής με βαθιά αγάπη για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να αποτελούν οικογένεια για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο μαέστρος των Πειραιωτών, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Le salon des legendes», του γαλλικού Μέσου «Le phoceen» και παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, της οποίας αρκετά μεγάλο μέρος αφορούσε τον Ολυμπιακό. Ο Ματιέ, βρίσκεται ήδη δυόμιση στο Λιμάνι και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε θέλει να γίνει… μόνιμος κάτοικος.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή ή του σκάουτ. 

«Έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, τον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Υπάρχει και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω ως αθλητικός διευθυντής ή σκόαυτ στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω καλά το γαλλικό πρωτάθλημα, θα μπορούσα να τους συμβουλεύσω σχετικά με παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 37χρονος.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ακόμη και σε διαφορετική θέση.
 
 
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News