EΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντεμπούτο για Γούτα - Ξανά στην τριάδα της άμυνας ο Τσιμίκας

Σε σχηματισμό 3-5-2 παρατάσσει την Εθνική μας ομάδα ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ απέναντι στην Ισπανία, με τον Δημήτρη Γούτα να κάνει ντεμπούτο και τον Τσιμίκα να αγωνίζεται ξανά στην τριάδα της άμυνας.

Η Εθνική μας ομάδα παίζει απόψε (11/11) στις 21:45 το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Ισπανία για πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχει να διαχειριστεί την απουσία του Τάσου Μπακασέτα, με τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρατεύεται έτσι ώστε να καλύψει το κενό.

Ο Ολλανδός τεχνικός λοιπόν παρατάσσει την ομάδα με σχηματισμό 3-5-2, με τον Κώστα Τσιμίκα ξανά σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, με το Δημήτρη Γιαννούλη να καλύπτει την αριστερή πλευρά.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής, ενώ την αμυντική τριάδα συμπληρώνουν ο Γούτας που πήρε φανέλα βασικού και κάνει ντεμπούτο, μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ στα χαφ θα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τον Μανώλη Σιώπη. Μπροστά τους θα κινείται ο Πέτρος Μάνταλος, με τους Γιώργο Μασούρα και Βαγγέλη Παυλίδη να κινούνται στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Γούτας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News