ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό ψάχνουν στο εξωτερικό

Οι δύο εξτρέμ δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και κοιτάνε τις επιλογές τους.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσεκάρει παίκτες για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στον προγραμματισμό τους και τις αποδεσμεύσεις. Γιατί ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ, καλύπτεται από ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν προσφέρουν ή δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ένας από αυτούς, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, έχει εκφράσει από το καλοκαίρι την επιθυμία να φύγει από την Ελλάδα. Τότε, ο μάνατζερ του Ισπανού εξτρέμ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα και διαπραγματεύτηκε δια ζώσης με τους παράγοντες του Τριφυλλιού. Όμως, το αίτημα του για αποδέσμευση δεν έγινε δεκτό και απαιτήθηκε αντίτιμο για την αποχώρηση του παίκτη.

Τώρα, ο ατζέντης του Αϊτόρ έχει νέο κύκλων επαφών στην Ισπανία και στην Ολλανδία, αναζητώντας πρόταση για τον πελάτη του. Ακόμα δεν έχει επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά η κοινή συνισταμένη είναι να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οπότε θα ψάξουν μία συμβιβαστική λύση.

Αντίστοιχα, ο Γενί Ενγκμπακοτό δεν βλέπει προοπτική στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και σκέφτεται να γυρίσει στη Γαλλία, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Ήδη, ο εκπρόσωπος του Κογκολέζου επιθετικού συζητά με γαλλικές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και προτείνει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο.

Στην περίπτωση του Ενγκμπακοτό, τα δεδομένα είναι διαφορετικά από του Αϊτόρ. Γιατί ο Ενγκμπακοτό έχει μεγαλύτερη ηλικία και πολύ μικρότερη αξία, άρα και τα περιθώρια κέρδους είναι μηδενικά. Πάντως, είναι πολύ πιθανό οι δύο εξτρέμ να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από το Κορωπί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News