ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 63-90: Η πρωταθλήτρια... βρυχάται

Η Αναντολού Εφές πήρε μία μεγάλη -σε έκταση- νίκη, αφού επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου με 90-63 στην Γερμανία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με τον Βασίλιε Μίτσιτς να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές έδειξε τα… δόντια της κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν εξαιρετική κόντρα στην Άλμπα και παρά το κακό ξεκίνημα (21-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου) η Εφές κατάφερε να βρει τα πατήματά της.

Σημειώνοντας 31 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, η τουρκική ομάδα πήρε μία διαφορά 16 πόντων στην ανάπαυλα (35-51) και ουσιαστικά δεν κοίταξε ποτέ πίσω της, μην αφήνοντας παράλληλα κανένα περιθώριο αντίδρασης στην γερμανική ομάδα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν μπροστά στο σκορ, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αφού προηγήθηκαν με 23 πόντους (47-70) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και στο τελευταίο δεκάλεπτο και η Εφές τελικά έφτασε στην τελική επικράτηση με 63-90.

Ο Μίτσιτς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την Εφές, καλύπτοντας και τον Λάρκιν ο οποίος έμεινε στους 8 πόντους, ενώ ο Κρούνοσλαβ Σιμόν πρόσθεσε άλλους 18 και ο Τιμπόρ Πλάις άλλους 16. 

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 35-51, 47-70, 63-90

Δείτε εδώ τα στατιστικά των δύο ομάδων

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News