ΑΛΕΣΙΟ ΡΟΜΑΝΙΟΛΙ: Εμπλοκή με Γιουβέντους και Ραϊόλα στην παραμονή του αρχηγού της Μίλαν

Η προοπτική του αντι – Κιελίνι και η γενναία μείωση των αποδοχών του στο νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι».

Ο σκληρός ανταγωνισμός από τον Σιμόν Κιάερ και τον Φικάγιο Τομόρι στο κέντρο της άμυνας και ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του, σε συνδυασμό με τη λήξη του συμβολαίου του το 2022, προανήγγειλαν ένα αναπόφευκτο διαζύγιο ανάμεσα στον 26χρονο στόπερ και τη Μίλαν.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν πρόσφατα. Ο Αλέσιο Ρομανιόλι δεν είναι πλέον μια απλή εναλλακτική λύση, αλλά ο Στέφανο Πιόλι του δείχνει συχνά εμπιστοσύνη και του δίνει λεπτά στο γήπεδο.  Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ανοίγει ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον παράθυρο σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Ρομανιόλι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για μια τόσο απλή υπόθεση. Ο ίδιος ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στο Μιλανέλο και δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι», έξι χρόνια μετά την απόκτησή του από τη Ρόμα.

Αυτή τη στιγμή, οι αποδοχές του Ιταλού αμυντικού αγγίζουν τα πέντε εκ. ετησίως, ποσό που αναμένεται να του ζητηθεί να… ξεχάσει. Ενδέχεται να χρειαστεί να «πέσει» ακόμα και δύο εκατομμύρια. κάτω. Την ίδια ώρα, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα ξέρει καλά πώς να χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις και σίγουρα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, που αναζητά κεντρικό αμυντικό λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αρχηγός της Μίλαν θα αποτελούσε την ιδανική εναλλακτική για τον βετεράνο στόπερ και μάλιστα ως ελεύθερος το καλοκαίρι, μία εξέλιξη που περιπλέκει αρκετά το μέλλον του Ρομανιόλι στο Μιλάνο και τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με τους «ροσονέρι».  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News