ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Επαφές με FIFA , UEFA και υπουργούς και νέες βολές - απάντηση στην ΕΠΟ

Η σκοτεινή υπόθεση της επίθεσης κατά του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Αθανάσιου Κουτρίκη στο επίκεντρο της επικοινωνίας του υφυπουργού Αθλητισμού με τις διεθνείς συνομοσπονδίες και τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ενώ «απάντησε» στις βολές που εκτοξεύτηκαν εναντίον του από την ΕΠΟ

Επαφές με στελέχη της FIFA και της UEFA, καθώς και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα αλλά και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είχε επαναλαμβανόμενες επαφές με αξιωματούχους τόσο της Παγκόσμιας όσο και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας με αφορμή για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα την επίθεση σε βάρος του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Αθανάσιου Κουτρίκη και τις ζημιές στο αυτοκίνητό του που τον οδήγησαν σε παραίτηση από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης που έχει εκτοξεύσει βολές κατά της Ομοσπονδίας μετά από τα γεγονότα αυτά επικοινώνησε και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, καθώς και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου. Αντικείμενο των επαφών ήταν η πορεία των ερευνών σχετικά με την καταγγελία του του κυρίου Κουτρίκη.

Παράλληλα για μία ακόμα φορά, μέσω  δελτίου Τύπου της Γ.Γ.Α ο υφυπουργός απάντησε στις βολές  μέσω ανακοίνωσης απο πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου». Για να προσθέσει: « Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος». 

.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News