Α1 ΠΟΛΟ: Με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ η 6η αγωνιστική

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 6ης αγωνιστικής, της Α1 πόλο ανδρών, με τις δύο να «μάχονται» σήμερα (13/11) στις 20:00.

Ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία του επικράτηση απέναντι στην Νόβι Μπέογκραντ για το LEN Champions League, στρέφει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις και στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση, του Σαββάτου (13/11 20:00) κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θα είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, να τσεκάρει πράγματα και σχήματα πριν την εκτός έδρας «μάχη» με την Φερεντσβάρος για την 3η αγωνιστική του LEN Champions League.

Για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ μίλησαν Ντίνος Γενηδουνιάς και Θανάσης Χρυσοσπάθης:

Γενηδουνιάς: «Είναι ένας αγώνας που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και όχι χαλαροί μετά από μια μεγάλη νίκη στο Champions League. Ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί για τη νίκη αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίσουμε κάποια πράγματα μέσα από αυτό το παιχνίδι για να πάμε την άλλη βδομάδα στο επόμενο πολύ σημαντικό αγώνα με τη Φερεντσβάρος».

Χρυσοσπάθης: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα στο Βελιγράδι και μας περιμένει άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς με την Φερεντσβάρος εκτός έδρας. Αλλά πριν από αυτό έχουμε ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο οποίο οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε ορισμένες τακτικές που θα μας χρειαστούν στο ματς της Ευρώπης».

Ενώ από την πλευρά της «Ένωσης», στο επίσημο site των «κιτρινόμαυρων» μίλησε ο Νίκος Στελλάτος: «Το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος είναι παρά πολύ ενισχυμένος όπως φάνηκε και από την αναμέτρηση της Τετάρτης που νίκησε τη Νόβι Μπέογραντ εκτός έδρας, μία ομάδα υποψήφια για κατάκτηση το Champions Cup. Ακόμα και αν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, εμείς μπορούμε σαν ομάδα, αλλά και μεμονωμένα να κερδίσουμε στοιχεία από την αναμέτρηση. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να βρούμε τον τρόπο με το παιχνίδι μας να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας. Επίσης, το αυριανό παιχνίδι θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας σαν ομάδα προς το καλύτερο για τις μελλοντικές μας αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News