ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΜΠΟΥΛΣ 119-93: Νέα... εξωγήινη εμφάνιση του Κάρι με εννέα τρίποντα! (vid)
Ο Στεφ Κάρι συνεχίζει τα όργια και την… πλάκα σε ολόκληρο το NBA – Με νέα «σαραντάρα» και επιθετικό ρεσιτάλ του ηγέτη τους οι Γουόριορς… ποδοπάτησαν και τους Μπουλς (119-93)
O όρος «πετάει φωτιές», μάλλον φαντάζει φτωχός για να καταγράψει τα φετινά… όργια του Στεφ Κάρι στο ξεκίνημα της σεζόν στο ΝΒΑ. Ο κορυφαίος σουτέρ που γνώρισαν ποτέ τα παρκέ του μπάσκετ, προσέφερε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα ακόμη ανεπανάληπτο ρεσιτάλ στους φίλους της «πορτοκαλί θεάς», οδηγώντας τους απίθανους Γουόριορς σε μια ακόμη νίκη επί των εξαιρετικών φετινών Μπουλς (με 119-93) και στη συνέχιση του καλπασμού τους στη Δυτική Περιφέρεια.
Ο «εξωγήινος» Στεφ, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 40 πόντους με 9/17 τρίποντα, προσφέροντας μια ακόμη ανεπανάληπτη παράσταση, έχοντας συμπαραστάτες τους Άντριου Γουίγκινς με 15 πόντους, Τζόρνταν Πουλμε 14 πόντους, σε ένα παιχνίδι που το Γκόλντεν Στέιτ πήρε το πάνω χέρι στην δεύτερη περίοδο και το… καθάρισε στην τρίτη περίοδο όταν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 35-17 ξέφυγε με 86-62.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-29, 51-45, 86-62, 119-93
Δείτε τα όργια του Στεφ Κάρι στο βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
