ΚΟΝΕΡ ΦΡΑΝΚΑΜΠ: «Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Φαλ»
Ο Κόνερ Φράνκαμπ μίλησε μετά από την επικράτηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επί του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ήταν δύσκολο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να περιορίσουν τον Μουσταφά Φαλ.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζενίτ, Κόνερ Φράνκαμπ, παραχώρησε συνέντευξη στην ρωσική Izvestia και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα είπε:
«Είμαι πάντα έτοιμος να σουτάρω κι εφόσον δω πως μου δίνεται η δυνατότητα γι’ αυτό, το κάνω δίχως πολλή σκέψη. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής κι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Προσπαθώ να τους το ανταποδώσω. Προηγούμασταν καθ’ όλη την διάρκεια και αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Φαλ, είναι ένας γιγαντόσωμος σέντερ που δεν σταματιέται εύκολα, αν πάρει την μπάλα στο ζωγραφιστό. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε και παίξαμε δυνατά απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Ελ Καμπί
- Παρασκήνιο ΕΠΟ: Θέλουν αλλαγή για το Κύπελλο
- Κώστας Φορτούνης: Πότε έρχεται οριστικά στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τον Ολυμπιακό
- Σαουδική Αραβία: Η απίθανη γκάφα του Μπέντο έδωσε παράταση στη στέψη για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
- Ο Τσιτσιπάς και το αρχαίο βάζο: Θύμα φάρσας από τους διοργανωτές του Italian Open
