ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-21: Επιβλητικό πέρασμα από την Κρήτη

Δείχνοντας πλουραλισμό στην επίθεση η ομάδα του Περιστερίου πήρε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από την αρχή και με ευρύ σκορ πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από το κολυμβητήριο των Χανίων ο ΓΣ Περιστερίου. Με πειστική εμφάνιση και σταθερότητα επιβλήθηκε με 21-9 του ΝΟ Χανίων και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έδειξε πλουραλισμό στην επίθεση και κυριάρχησε από το ξεκίνημα. Αύξανε συνεχώς τη διαφορά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Χανιώτες. Οι τελευταίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον ένα ξένο του, τον Ούγγρο Τοτ και τον βασικό γκολκίπερ του Στράτο Λεβεντάκη (ήταν στη 15άδα, αλλά δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων) και γνώρισαν ξανά την ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-7, 2-4, 2-7.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Μητράκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Παππάς, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Κανδανολέων, Λεβεντάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 3, Φάρμερ 4, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος 3, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News