ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Αποθέωση από τους Ιταλούς για το ταλέντο του

Δημοσίευμα του «tuttomercatoweb» γράφει για τον παίκτη του Ολυμπιακού από τη Γουινέα…

Από τις εκπλήξεις της μέχρι τώρα αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα ναι μεν αποκτήθηκε επί της ουσίας για το μέλλον, αλλά έχει αποδειχθεί πως είναι λίρα εκατό για το τώρα!

Έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Πειραιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Κάτι το οποίο έχει κάνει τις ομάδες του εξωτερικού να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

Έτσι και το «tuttomercatoweb» έκανε αφιέρωμα στον Αγκιμπού Καμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «το λάστιχο στη σφεντόνα του Ολυμπιακού»!

Παράλληλα, οι Ιταλοί αναφέρονται στο ταλέντο του τονίζοντας πως ξεκίνησε την καριέρα του ως εξτρέμ, αλλά χάρη στην καλή φυσική κατάσταση που έχει αλλά και το χειρισμό της μπάλας στον Ολυμπιακό παίζει στον άξονα και ανταποκρίνεται μια χαρά στο ρόλο αυτόν.

Εκτός των αγωνιστικών χαρακτηριστικών και του ταλέντου του Αγκιμπού Καμαρά, το δημοσίευμα του «tuttomercatoweb» γράφει πως η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τη βελτίωσή του, προφανώς στηριζόμενοι οι Ιταλοί σε δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News