ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» βρέθηκε στην Βοστώνη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συνατηθεί με τον «Greek Freak» με τον οποίο μάλιστα παρακολούθησε και την αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη βρέθηκε στην Βοστώνη για λίγες ημέρες και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι του ΝΒΑ. Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο ο αδερφός του Θανάσης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, με τους Μπακς όμως να γνωρίζουν την ήττα από τους Σέλτικς.

Μάλιστα, η Γιάννα Αγγελοπούλου ανήρτησε φωτογραφίες από την αναμέτρηση, στις οποίες απεικονίζεται ο «Greek Freak».

 

 Aξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Αγγελοπούλου παραβρέθηκε σε εκδήλωση στο Weatherhead Center for International Affairs του Χάρβαρντ, όπου μίλησε για την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η  πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» τόνισε «Ζούμε σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών. Ακραίες και ανορθολογικές δυνάμεις, αυταρχικά καθεστώτα και η κακόβουλη χρήση της τεχνολογίας, απειλούν τη Δημοκρατία. Ο ρόλος του πολίτη χρειάζεται να επαναπροσδιοριστεί

Το όραμά μας, ως Επιτροπή, είναι να εμπεδωθεί η νέα κουλτούρα που διαμορφώθηκε μέσα στο επετειακό έτος. Να ολοκληρωθούν οι αναπτυξιακές δράσεις, οι οποίες υπερβαίνουν το χρονικό όριο της 31ης Δεκεμβρίου 2021, και να διατηρηθεί η άυλη κληρονομιά της επετείου: Η υπενθύμιση της εφευρετικότητας, της προσαρμοστικότητας, της αντοχής στις δυσκολίες, που έδειξε ιστορικά ο ελληνικός λαός».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News