ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2021: Η Τζένη Μπαλατσινού αποθέωσε τον Βασίλη Κικίλια - Φόρεσε τα αθλητικά του και έδωσε το «παρών»
Στον Μαραθώνιο 2021 που πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή, θέλησε να συμμετάσχει και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός Τουρισμού δίνει κάθε χρόνο το παρών. Πρόκειται για τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω του περσινού lockdown.
Η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε εκεί, ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου το φωτογράφισε να τρέχει στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και εξέφρασε τον θαυμασμό της συνοδεύοντας τη φωτογραφία με emoji καρδούλες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
