ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' - ΑΕΚ Β' 0-2: Αετόπουλα... πέταξαν και στη Λεωφόρο!

Με γκολ των Κοσίδη και Γιούση, η ΑΕΚ πήρε μεγάλο διπλό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να το καταφέρνουν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τις ευκαιρίες για να απειλήσουν την εστία της «Ένωσης».

Όσο πέρναγε η ώρα η ΑΕΚ άρχισε να αισθάνεται καλύτερα, να παίρνει μπάλες, να φέρνει την κατοχή στα μέτρα της και να αρχίζει τη δική της επίθεση. Οι «κιτρινόμαυροι» την περίοδο της υπεροχής τους κατάφεραν να βγάλουν μερικές φάσεις, ενώ άρχισαν να πατάνε ακόμα πιο επικίνδυνα μετά και τον τραυματισμό του Σένκεφελντ, με τον Ξενέπουλο όμως να λέει όχι σε κάθε απειλή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αργά, όπως και το πρώτο, στη συνέχεια όμως η ΑΕΚ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και τους γηπεδούχους παρότι κράταγαν το μηδέν, κυρίως λόγο του τερματοφύλακά τους να μην μπορούν να να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Η ΑΕΚ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, συνέχισε να πατάει καλύτερα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κοσίδη, μετά από πάσα του Μπακάκη στο 70’.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ, με τον Ξενόπουλο όμως να κρατάει το 1-0, κρατώντας την ομάδα του στον αγώνα.

Οι «πράσινοι» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τη «μεγάλη» στιγμή.

Η χαριστική βολή, για το «τριφύλλι» ήρθε στο 90+6’ όταν ο Γιούσης «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (36’ Αντωνίου), Ενγκμπαγκοτό (82’ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης (82’ Ρόμπι), Σέχου, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης (82’ Ματσαδές), Ηλιάδης

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης (76’ Αρβανίτης), Μπάμπης, Σαμπάνατζοβιτς, Γέβτιτς (76’ Τζούντα Γκαρσία), Ραντόνια, Γιούσης, Κοσίδης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News