ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Διέρρευσαν μηνύματα που δείχνουν πώς ο πρίγκιπας Κάρολος επηρέασε τη σχέση της με τον Χάρι

Από την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι θαυμαστές τους αναρωτιούνται τι έφταιξε.

Ποιες ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; Σύμφωνα με μηνύματα που διέρρευσαν, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Κάρολος δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών δημοσίευσε η Daily Beast αποκαλύπτει πώς ο πεθερός της Μέγκαν Μαρκ επηρέασε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ο παραλήπτης τους ήταν ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της, Τζέισον Ναφ. Στα μηνύματα η Μέγκαν Μαρκλ του εξηγούσε γιατί έγραψε στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι το 2018.

Το επίμαχο γράμμα είναι αντικείμενο δικαστικής διαμάχης της Μέγκαν Μαρκλ με τον εκδότη της εφημερίδας Mail On Sunday. Η ίδια υποστηρίζει στην αγωγή της ότι το έντυπο καταπάτησε τα προσωπικά της δεδομένα προχωρώντας στη δημοσίευσή του. Εκείνοι με τη σειρά τους ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να συμβεί αυτή η διαρροή. Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με τους ίδιους, που το έγραψε με τη βοήθεια του γραφείου επικοινωνίας. Ο πατέρας της ήταν συνεπώς ελεύθερος να το δώσει στο φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News