ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αποδεκατισμένη κόντρα στη Άρσεναλ

Με πολλές απουσίες πρόκειται να παραταχθεί η Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τους τραυματισμούς των Σαντιό Μανέ και Τζόρνταν Χέντερσον να αποτελούν τις τελευταίες «πληγές» για το «κόκκινο» ρόστερ…

«Νοσοκομείο» μοιάζει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (20/11), κόντρα στην Άρσεναλ, για τη αγωνιστική της Premier League.

Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί σίγουρα χωρίς τον Νάμπι Κεϊτά λόγω τραυματισμού, με τον Κλοπ να έχει πολύ περιορισμένες επιλογές στη μεσαία γραμμή, ειδικά εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τη διάρκεια του τραυματισμού του Χέντερσον.

Επίσης, ο Γερμανός προπονητής, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τιάγκο Αλκαντάρα, με τους τραυματισμούς των Σάντιο Μανέ και Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο να μειώνουν κατά πολύ τις επιθετικές επιλογές των «reds», με τον Ντιβόκ Οριγκί να φαίνεται πως θα είναι στα βασικά πλάνα στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Από την αντίπερα όχθη, οι «κανονιέρηδες» δεν μοιάζει να έχουν σοβαρές απουσίες ενόψει της επίσκεψής τους στο Anfield, με τον Μικέλ Αρτέτα να μην έχει ελλείψεις για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News