Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ: Ανακοίνωσε Σαλτέρη το Περιστέρι

Την απόκτηση του Ματθαίου Σαλτέρη ανακοίνωσε το Περιστέρι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τον 27χρονο τερματοφύλακα.

Σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η ομάδα πόλο του Περιστερίου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ματθαίου Σαλτέρη, του 27χρονου τερματοφύλακα, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και νωρίτερα στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Περιστερίου κινήθηκε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να κλείσει το κενό που δημιούργησε η μεταγραφή του αναπληρωματικού πορτιέρο, Χρήστου Αϊβαλιώτη, στον ΠΑΟΚ.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Ματθαίος Σαλτέρης, δήλωσε πολύ χαρούμενος που έγινε μέλος της ομάδας του Περιστερίου και πρόσθεσε:

«Θέλω και ελπίζω να γίνω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Με όσα έχουν συμβεί στην κοινωνία με τον κορωνοϊό, αυτό που εύχομαι πρώτα απ’ όλα είναι να έχουμε την υγεία μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Σίγουρα η πανδημία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αλλά εύχομαι πλέον όλα να ξεπεραστούν και να γίνει ένα υγιές πρωτάθλημα που δεν θα αντιμετωπίσει εμπόδια στην διεξαγωγή του, όπως πέρυσι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News