ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ο Ολυμπιακός τον έχει ξανά στις προπονήσεις της ομάδας!
Εδώ και ημέρες ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει στο Ρέντη και κάνει προπονήσεις ξανά με τα ρούχα του Ολυμπιακού.
Μέχρι τώρα όμως ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων», έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα το οποίο έμεινε εκτός δράσης.
Στην Πορτογαλία όπου ήταν έκανε ατομικές προπονήσεις, όμως πλέον είναι ξανά στην Ελλάδα και στη διάθεση του Ολυμπιακού.
Από τη Δευτέρα μάλιστα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς!
Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Πειραιά. Μπαίνοντας έτσι σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όχι όμως στον ίδιο ρυθμό.
Χρειάζεται το χρόνο του ο Σεμέδο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και να επιστρέψει στη δράση, ώσπου να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
