ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/11: Ποιοι ξεκίνησαν με το δεξί την εβδομάδα τους;
Δυνατά ξεκίνησε και τη Δευτέρα το Μega από το πρωί.
Η πρωινή ενημερωτική του ζώνη με Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο έκανε 23,4% με δεύτερο πρόγραμμα το Σήμερα του ΣΚΑΪ.
Το καλό lead in ευνόησε την Ελεονώρα Μελέτη που πέρασε μπροστά από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε προβάδισμα -αν και μικρό αυτή τη φορά- στη Δανάη Μπάρκα με τα υπόλοιπα πρωινά να την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.
Η μεσημεριανή ζώνη ανήκε δικαιωματικά στον ΑΝΤ1 αφού το Κωνσταντίνου και Ελένης έφερε πάλι ένα από υψηλότερα ποσοστά του ενώ το σερί πρωτιάς διατήρησε και η Ζέτα Μακρυπούλια έναντι των αντιπάλων της.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος ευνοήθηκε ιδιαίτερα και πέρασε πρώτος στη ζώνη του δεχόμενος όμως πίεση από το Deal που έκλεισε με καλό ποσοστό.
Ο Τροχός της τύχης ήταν για άλλο ένα απόγευμα ο νικητής της ζώνης του και κόντρα στα δελτία ειδήσεων που βγαίνουν νωρίς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
