ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάει ΟΑΚΑ ο Γκάρι Ροντρίγκες! Μέρα-μέρα για δύο

Αρκετά ήταν τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε την εβδομάδα αυτή για να αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία της.

Να δει παράλληλα την κατάσταση στην οποία θα επέστρεφαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και των τραυματιών. Μετά από το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στον Ιωνικό, ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Συνολικά πέντε τραυματίες είχε από εκείνη την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να μη φύγουν και αρκετοί διεθνείς για τις Εθνικές τους ομάδες.

Το θετικό όμως για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως με την έναρξη των προπονήσεων, μετά από το τριήμερο ρεπό που είχαν, είδε αρκετές επιστροφές στην ομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι πλέον έτοιμος και έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ΟΑΚΑ. Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το ματς με τον Ιωνικό, όποτε και βγήκε με αναγκαστική αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, θετικά είναι τα νέα και για τους Μαντί Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν τραυματιστεί στον αγώνα με τους Νικαιώτες, όμως πλέον είναι καλά.

Ιδιαίτερα ο Μολδαβός, το πρήξιμο στο πόδι του υποχώρησε, από τον τραυματισμό που είχε από το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και στη συνέχεια είχε υπάρξει υποτροπή. Πλέον όμως είναι καλά και έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους Πιερ Κούντε, Χένρι Ονιεκούρου.

Αμφότεροι δεν είναι στο 100% ετοιμότητας και η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Μέρα με τη μέρα θα τους τσεκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς και θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του, αν και οι πιθανότητες είναι υπέρ τους για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News